סדנת סושי

סדנת הסושי שלי נפתחת בהסבר מקיף על סוגי הסושי והמרכיבים הדרושים: איזה אורז מתאים לסושי, סוגי אצות, ירקות וכמובן התייחסות נרחבת לדגים. במהלך סדנת הסושי לומדים גם היכן כדאי לקנות דגים לסושי, איך בודקים אם הדג טרי, אילו סוגי דגים מתאימים לסושי וכיצד יש לחתוך את הדג.

לאחר הדגמה קצרה של הכנת אורז לסושי מגיע השלב המרכזי והוא העבודה המעשית: איך מכינים סושי הלכה למעשה: מאקי, פוטומאקי, IO (inside out), ניגירי, קונוס, רול קריספי וטמפורה, ספייסי טונה, סנדביץ' סושי ועוד. אני עובר אחד אחד בין משתתפי הסדנה ומלווה אותם בגלגול ובחיתוך הסושי.

סדנת הסושי My-Chef מלמדת לא רק הכנה של סוגי רולים שונים, אלא גם כיצד להכין את כל הרכיבים והטעמים, שיהפכו את הסושי שלכם למעניין ומגוון: חביתה יפאנית (טמאגו), סלמון סקין, שבבי טמפורה, ספייסי טונה וכדומה.

סדנאות הסושי מתקיימות במגוון מקומות ברחבי הארץ, ויכולות גם להגיע אליכם הביתה, לחברתכם או לכל מקום על פי בחירתכם.

סדנת הסושי My-Chef, המועברת בהומור והנאה, מתאימה גם כמסיבת יום הולדת, מסיבת רווקים / רווקות או כל מאורע אחר שתרצו לחגוג, ובסיומה ניתן לשלב ארוחת סושי מפוארת.

אני מביא איתי את כל הציוד, הכלים והמרכיבים הדרושים להכנת הסושי.

 

לבירור אודות סדנאות סושי צרו קשר: שלומי 052-8862096

לצפיה בסדנת סושי:

   צור איתי קשר

   shlomi.mychef@gmail.com | 052-8862096 | או שלחו פרטים ואחזור אליכם:

  •    שם(חובה):
       
  •    טלפון:
       
  •    דואר אלקטרוני(חובה):
       

  •    
סדנת פסטות איטלקית