דים סאם

 

דים סאם – נגיעות קטנות בלב. זהו פירוש השם ואין ספק שזוהי גם התחושה העוברת בנו נוכח המראה המרהיב של אוסף כיסוני הבצק הצבעוניים והמרהיבים.
דים סאם היא ארוחה המורכבת ממנות קטנות שנהגו הסינים לאכול כחטיפים ליד ספל התה היומי.
בשנים האחרונות, גם אנו פה בארץ התאהבנו בקיפולי הבצק המיוחדים, השונים זה מזה בצורתם ובצבעם. הם קלילים אך משביעים, בריאים , ממולאים בירקות או בשר ומאודים ללא שמן ובעיקר, טעימים מאוד.
אני ממליץ לכם להוסיף טעמים וצבעים לאירוע שלכם עם תפריט הדים סאם העשיר שלי.
הדים סאם יכול להיות כתוספת או כתפריט עיקרי, תלוי באופי וגודל האירוע ויהפוך אותו למיוחד ומפתיע.
כמו כן, תוכלו ללמוד איך להכינו בעצמכם בסדנת דים סאם שאני מעביר, בתיאום ובהזמנה מראש.

סדנת דים סאם

בסדנה נלמד כיצד מכינים את כל סוגי הבצקים לדים סאם
כיצד לחלק את כמויות הבצק, שיטות הקיפול השונות,
אידוי וטיגון הדים סאם
דים סאם גיוזה במלוי פטריות שיטאקה
גיוזה במלוי בקר
גיוזה במלוי עוף ועשבי תיבול
שומאי במלוי תרד בוטנים
דים סאם באו במלוי בטטה

   צור איתי קשר

   shlomi.mychef@gmail.com | 052-8862096 | או שלחו פרטים ואחזור אליכם:

  •    שם(חובה):
       
  •    טלפון:
       
  •    דואר אלקטרוני(חובה):
       

  •