אודות

 

שלומי שלו הינו שף אישי וסושי שף, בעל ניסיון עשיר ומגוון.
לאחר שחרורו נסע לצרפת ללמוד בישול צרפתי, ואת התמחותו בבישול הקלאסי רכש בבית הספר לאומנות הקולינארית של השף האגדי פול בוקוז Chef Paul Bocuse Hotellerie & Arts Culinaires, Lyon, France

לפני כחמש שנים נסע למזרח הרחוק, להשתלמות מקצועית במטבח המקומי במרכז הקולינארי בסייגון The Saigon Culinary Art Center, Vietnam את הכשרתו המקצועית בתחום הקונדיטוריה השלים ב"אסטלה" כיתת אומן לקונדיטוריה.

בנוסף, השף השתלם אצל השף המוערך סטפן פרואה דה ווה, אשר מסעדת Le Fantine Latour שלו היא בעלת כוכב מישלן. במסגרת ההתמחות אף ערך סדנת סושי לשף סטפן עצמו.

משמש כיועץ קולינארי לחברות ולמסעדות ומדריך סדנאות במרכזי סדנאות קולינריים בארץ.

ניסיון במסעדות
מינה טומיי – ת"א
מסה – ת"א
פייפרמון – ת"א
אונאמי – ת"א
ג'ייד – אילת
רשת קונדיטוריות וקפה רולדין

   צור איתי קשר

   shlomi.mychef@gmail.com | 052-8862096 | או שלחו פרטים ואחזור אליכם:

  •    שם(חובה):
       
  •    טלפון:
       
  •    דואר אלקטרוני(חובה):
       

  •